REDACTIE

 

zonder

LENSDOP

 

FOTOGRAFIE is een spel waarvoor de beste spelregel is,

de regels van tijd tot tijd maar te vergeten.

 

REDACTIE MEDEWERKERS

zonder lensdop online fotografisch magazine

Als " relatieve" nieuweling in het online fotografisch landschap zijn we van start gegaan met een kleine groep gedreven medewerkers. Deze groep de ' redactie' komt regelmatig samen en brengt de nieuwe thema's aan.

 

Hoofdredacteur:

 

SM

 

Redactie:

 

 

 

 

Voel je je geroepen om mee te werken aan ZONDER LENSDOP , het online fotografisch magazine, neem dan contact met ons op via het vertrouwde mailadres: We zoeken nog enkele medewerkers (op vrijwillige basis)

 

redactie @ zonderlensdop.be

 

Natuurlijk kan je op bovenstaand mailadres terecht met suggesties en / of vragen.

Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden van een nieuwe of geupdate uitgave, schrijf je dan snel in via deze link

 

 

 

HEB JE FOTOGRAFIE NIEUWS ? WIL JIJ JE PORTFOLIO PUBLICEREN?

zonder lensdop online fotografisch magazine

Wanneer je je werk wilt tonen via ZONDER LENSDOP, het online fotografisch magazine neem je even contact op met de redactie.

Zij vertellen je hoe je je werken vlug en zeker kan doorsturen en aan welke technische details je foto's dienen te voldoen.

 

We zijn steeds op zoek naar boeiend en goed fotowerk. Alle onderwerpen komen aan bod. Voor onze themanummers zijn we wel specifiek op zoek naar fotografisch werk ivm de gevraagde onderwerpen.

Voor dit jaar is dit nog :

 

  • VAKANTIE FOTOGRAFIE in de ruimste zin
  • AVOND en NACHT FOTOGRAFIE
  • STRAAT FOTOGRAFIE
  • MODEL FOTOGRAFIE

 

Voor de fotoclubs die hun evenementen in de kijker willen zetten is er vanzelfsprekend ruimte voorzien. Hebben jullie een toffe uitstap gedaan en deze (natuurlijk) fotografisch vastgelegd, stuur ons wat werken met een begeleidend tekstje. Wees actief en enthousiast en laat fotograferend Vlaanderen en Nederland meegenieten.

Copyright © 2014 MIGALSKImedia All Rights Reserved.